Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Kepeninė duona
ingredientai
2 x 500 g Lapino puota ančiuko kepenėlių
500 g Lapino puotos šviežių ančiukų širdelių
500 g riebesnės kiaulienos šoninės
prieskonių daržovių salieras, petražolė
žiupsnelis prieskonių mišinio
žiupsnelis druskos

Kepeninė duona

120 min.
12 porcijos
Gaminimas
  1. Nuplautas kepenėles , širdeles ir šoninę sudėkite į puodą, - užpilkite vandeniu, pagardinkite prieskoninėmis daržovėmis, druska. Virkite 30 min.
  2. Nupilkite sultinį, o išvirtus produktus atvėsinkite.
  3. Atvėsintus produktus sumalkite, pagardinkite mėgstamais prieskoniais ir pilkite sultinio tiek, kad masė nebūtų sausa.
  4. Paruoštą masę sudėkite į maistine plėvele išklotą formą. Gerai suspauskite ir dėkite į šaldytuvą sustingti.
  5. Patiekite su juoda duona, marinuotais agurkais.
    Skanaus !!!

Už receptą dėkojame Skanu, gražu ir su meile Rita.

Atgal į receptų sąrašą