Pradžia /  PRODUKCIJA  /  ANTIENA  / 
Šviežios ančiukų širdelės

Šviežios ančiukų širdelės

Maistingumo deklaracija
100 g
Energinė vertė
646kJ/155kcal
Riebalai
9,9 g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys
2,8 g
Angliavandeniai
0 g
Iš kurių cukrūs
0 g
Baltymai
16,0 g
Druska
0,23 g
receptai
Detalus aprašymas
Detalus aprašymas

„Lapino puotos“ šviežios ančiukų širdelės – subproduktas, galintis tapti ir gardžiu įdaru ar pagardu, ir pagrindiniu vakaro patiekalu. Tamsios spalvos stambios ančiukų širdelės yra mažai kaloringos, savo maistine verte nenusileidžia kitų gyvūnų širdelėms. Jose gausu baltymų ir sočiųjų riebalų rūgščių. „Lapino puotos“ virtuvės meistrai rekomenduoja ančiukų širdeles rinktis gaminant įdarą lietiniams ar mėsos vyniotiniams, ruošiant salotas, drebučius, sriubas. Troškintos su daržovėmis ir grietinėle ar vynu ančiukų širdelės – puikus pagrindinis vakarienės patiekalas. Jas rekomenduojama ne tik tradiciškai kepti keptuvėje, bet ir ant laužo. Vienos 500 g sveriančios ančiukų širdelių pakuotės pakaks paruošti kalną gardžių užkandžių arba gurmaniškai kelių žmonių vakarienei.

 

Suskleisti
Turite klausimų apie šią prekę??