Detalus aprašymas
"Lapino puotos" šviežios ančiukų kepenėlės – svarbiausias gurmaniškų paštetų ingredientas. Riebokas, švelnaus sviesto konsistencijos subproduktas ruošiamas trumpai, jo neperkepant ar neperverdant. Paštetas iš antienos kepenėlių – bene dažniausias pasirinkimas ruošiant šį produką: suteikti įvairovės šiam patiekalui galima naudojant vis kitokias prieskonines žoleles, šliūkštelint brendžio arba pieno, įmaišant tarkuotos apelsino žievelės. Tačiau „Lapino puotos“ virtuvės šefai rekomenduoja išbandyti ir kitus receptus: pavyzdžiui, patiekti jas kaip šaltąjį užkandį ar kepti su daržovėmis parūkytos antienos filė krepšeliuose. Kepenėlės tinka su daugeliu daržovių, taip pat su ryžiais, riešutais, grybais, slyvomis ir citrinomis.
Suskleisti