Pradžia /  PRODUKCIJA  /  ANTIENA  / 
Šviežios ančiukų kepenėlės

Šviežios ančiukų kepenėlės

Maistingumo deklaracija
100 g
Energinė vertė
505kJ/120kcal
Riebalai
3,2 g
Iš kurių sočiosios riebalų rūgštys
1,3 g
Angliavandeniai
3,3 g
Iš kurių cukrūs
0 g
Baltymai
20 g
Druska
0,22 g
receptai
Detalus aprašymas
Detalus aprašymas

"Lapino puotos" šviežios ančiukų kepenėlės – svarbiausias gurmaniškų paštetų ingredientas. Riebokas, švelnaus sviesto konsistencijos subproduktas ruošiamas trumpai, jo neperkepant ar neperverdant. Paštetas iš antienos kepenėlių – bene dažniausias pasirinkimas ruošiant šį produką: suteikti įvairovės šiam patiekalui galima naudojant vis kitokias prieskonines žoleles, šliūkštelint brendžio arba pieno, įmaišant tarkuotos apelsino žievelės. Tačiau „Lapino puotos“ virtuvės šefai rekomenduoja išbandyti ir kitus receptus: pavyzdžiui, patiekti jas kaip šaltąjį užkandį ar kepti su daržovėmis parūkytos antienos filė krepšeliuose. Kepenėlės tinka su daugeliu daržovių, taip pat su ryžiais, riešutais, grybais, slyvomis ir citrinomis.

Suskleisti
Turite klausimų apie šią prekę??