1 | šviežio LAPINO PUOTA ančiuko |
2 šaukštų | baltojo vyno acto |
2 šaukštų | sojos padažo |
1 šaukštelio | trinto šviežio imbiero |
1 šaukštelio | trinto česnako |
1 šaukštelio | maltos kalendros |
½ šaukštelio | aitriųjų paprikų miltelių |
2 šaukštų | romo |
1 apelsino | sulčių |
1 šaukšto | apelsinų džemo |
Druskos | |
Juodųjų pipirų | |
2 didelių | mangų |
4–5 | šviežių arba džiovintų žaliųjų citrinų lapų |
Kelių galvučių | česnako |
GLAZŪRAI: | |
Kelių šaukštų | terijakio padažo |
1 skiltelės | česnako |
½ | citrinos žievelės |
1 šaukšto | citrinos sulčių |
2 šaukštų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai