Šviežias ančiukas, A klasė (be vidaus organų)
Detalus aprašymas
„Lapino puotos“ šviežias ančiukas – gurmanų stalo vertas skanėstas, atskleidžiantis geriausias antienos savybes. Antienos mėsa yra liesa, tačiau ją dengia storas riebalų sluoksnis, gaminamam produktui suteikiantis ypatingo skonio. Kuo šviežias ančiukas yra riebesnis, tuo jis skanesnis ir tuo mažiau jį gaminant reikia papildomų riebalų. Antį rekomenduojama kepti, troškinti, skrudinti. Ši itin kokybiška, omega 3 riebalų rūgščių kupina mėsa atveria galimybes įvairiems kulinariniams eksperimentams. Šviežią ančiuką galima gaminti troškintuve ar kepti kepimo rankovėje, įdaryti šviežiais arba džiovintais vaisiais, daržovėmis, kruopomis, o pasitelkus egzotiškesnius prieskonius – netgi iškepti Pekino antį. Rinktis šviežio ančiuko mėsą rekomenduoja ir mitybos specialistai: antiena yra svarbus ne tik D, E, B grupės vitaminų, bet ir nėščiosioms būtinos folio rūgšties šaltinis.
Suskleisti