Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Užkandėlės su širdelėmis
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų širdelių
2 vnt. lauro lapelių
kelių grūdelių juodųjų pipirų, druskos
0,5 a.š. rūkytos raudonosios paprikos
supjaustytų gabalėliais marinuotų karnišonų
mėgstamo sūrio supjaustytų gabalėliais
keletos medinių iešmelių

Užkandėlės su širdelėmis

40 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Puode užvirkite vandenį, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir žiupsnį druskos. 
  2. Tuomet dėkite širdeles, nuo kurių nupjaukite riebalus ir virkite ant vidutinės ugnies apie 20 min., vis nugraibydami susidariusias putas.
  3. Tuomet perplaukite po tekančiu vandeniu. Perpjaukite pusiau.
  4. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus, dėkite širdeles, suberkite papriką, pagardinkite druska ir intensyviai maišant kepkite, kol apskrus. Perdėkite ant popierinio rankšluoščio ir palikite atvėsti.
  5. Ant medinių iešmelių verkite karnišonus, širdeles, sūrį. 
  6. Patiekite su mėgstamu padažu (naudojome aštrų).

Skanaus ;)

 Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą