Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Troškintos ančių širdelės
ingredientai
1 kg Lapino puota antienos širdelių
2 v.š. krakmolo
1 l sultinio arba vandens
Druskos, pipirų, rūkytos paprikos miltelių
kepimui Aliejaus
1 didelės morkos
1 raudonojo svogūno
1 paprikos
2 saliero stiebų
2 skiltelių česnako
100 g šparaginių pupelių
Žalumynų

Troškintos ančių širdelės

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Antienos širdeles pjauname per pusę, praplauname. Beriame pipirų, rūkytos paprikos miltelių ir gerai išmaišome. Širdeles apvoliojame krakmole ir apkepame keptuvėje su aliejumi.
  2. Apkepintas širdeles dedame į troškintuvą, pilame sultinio arba vandens ir troškiname apie 30min ant silpnos ugnies.
  3. Daržoves supjaustome ir apkepame keptuvėje su aliejumi (išskyrus šparagines pupeles).
  4. Kai širdutės pasitroškina sudedame daržoves ir dar patroškiname apie 10 minučių, beriame druskos, pipirų. Kai išjungiame ugnį tada sudedame šparagines pupeles ir palaikome 5 minutes uždengę.
  5. Patiekiame pabarstę žalumynais, ryžiais ir mėgstamomis daržovėmis.
  6. Skanaus Jums linki Aurimėlis!

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

 

Atgal į receptų sąrašą