500 g | antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA |
1 vnt. | didelio svogūno |
2 vnt. | morkų |
2 vnt. | saliero stiebų |
1 vnt. | saldžiosios paprikos |
2-3 skiltelių | česnako |
1 vnt. | čili paprikos |
1 skardinės | konservuotų raudonųjų pupelių |
2 v.š. | pomidorų pastos |
1 indėlio | konservuotų smulkintų pomidorų |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, raudonėlio, cukraus |
kepimui | Aliejaus |
Tortilijų lakštų | |
Tarkuoto kietojo sūrio |
Puikus, šildantis, sotus patiekalas niūriam ir lietingam rudens vakarui. Antieną rinkausi savo bičiulių Lapino puota
Gamyba:
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė