Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Tortilijos su antienos įdaru
ingredientai
500 g antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA
1 vnt. didelio svogūno
2 vnt. morkų
2 vnt. saliero stiebų
1 vnt. saldžiosios paprikos
2-3 skiltelių česnako
1 vnt. čili paprikos
1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių
2 v.š. pomidorų pastos
1 indėlio konservuotų smulkintų pomidorų
žiupsnelis Druskos, pipirų, raudonėlio, cukraus
kepimui Aliejaus
Tortilijų lakštų
Tarkuoto kietojo sūrio

Tortilijos su antienos įdaru

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Puikus, šildantis, sotus patiekalas niūriam ir lietingam rudens vakarui. Antieną rinkausi savo bičiulių Lapino puota

Gamyba:

  1. Antienos kulšelių mėsą sumalame du kartus. Į puodą pilame aliejaus ir jame apkepiname smulkintas daržoves. Tada sudedame antieną ir apkepame. Kai mėsa apkepa tada sudedame konservuotus pomidorus, pupeles ir pomidorų pastą. Beriame prieskonius, gerai išmaišome ir troškiname apie 1val ant silpnos ugnies, karts nuo karto pamaišant. Kai baigsis troškintis įdaras turi būti tirštas, pilnas skonių, lengvai aštrus.
  2. Pagamintą įdarą tepame ant tortilijų lakštų, pabarstome tarkuotu kietuoju sūriu ir susukame. Kepame 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 15min (arba keptuvėje ar kontaktiniame grilyje).

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė 

Atgal į receptų sąrašą