Šviežia ančių kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
Detalus aprašymas
„Lapino puotos“ šviežia antienos kulšelių mėsa – idealus pasirinkimas norintiems greitai pasigaminti gardų patiekalą ir paįvairinti savo kasdienį meniu. Kulšelių mėsa yra riebesnė ir tamsesnė nei krūtinėlė, ji puikiai tinka troškinti, kepti, virti. Antienos kulšelių mėsa pakuotėje parduodama jau supjaustyta ypač mažais gabaliukais, todėl pačiam patiekalo gamintojui nebereikia tam gaišti laiko. „Lapino puotos“ receptų kūrėjai rekomenduoją troškinti ar kepti skirtą antienos kulšelių mėsą naudoti gaminant daržovių troškinius, apkepus ir guliašus, ruošiant salotas. Antienoje apstu vitamino D, omega 3 riebalų rūgščių, todėl ją palankiai vertina ir sveikos mitybos ekspertai.
Suskleisti