340 g | Lapino puotos antienos kulšelių mėsos |
3 skiltelės | česnako |
1/2 | svogūno |
2 | morkos |
1 skardinė | konservuotų pupelių |
1 skardinė | konservuotų smulkintų pomidorų |
sauja | lęšių |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | naudokite Raudonos virtuvės paukštienos prieskonius, dar papildomai tiktų ciberžolė, žolelės |
Pastaruoju metu orai tokie nenuspėjami! Darbe vis pribėgu prie prekių krovimo vietos - rampos. Langų neturiu, ir kiekvieną kartą pakeldama rampos vartus patenku vis į kitokią klimato juostą: kaitina saulė, lašnoja, lyja su ledukais! Niekada nežinai, ką atidarius vartus pamatysi..⠀⠀
Bet tas drėgnas šaltis smelkiasi man iki kaulų. Tokiomis dienomis pasiilgstu šildančio maisto, pavyzdžiui karštos sočios sriubos.⠀
Mano draugai @lapino_puota padovanojo visokių gėrybių, todėl šiandien sriuba su antiena.⠀
⠀
#kaipgaminti⠀
▪️ Puode pakepinti smulkintas česnako skilteles.⠀
▪️ Įdėti smulkintą antienos mėsą ir prieskonius (naudokite Raudonos virtuvės paukštienos prieskonius, dar papildomai tiktų ciberžolė, žolelės) ⠀
▪️ Dar dedam apkepti svogūnus ir tarkuotas morkas.⠀
▪️ Tada užpilam stilline vandens arba sultinio ir verdam pusvalanduką⠀
▪️ Supilam skardinę konservuotų pupelių ir skardinę konservuotų smulkintų pomidorų.⠀
▪️ Dedame saują lęšių (Lęšiai nebūtinai, bet sriuba maistingesnė ir tirštesnė)⠀
▪️ Ir pabaigoj belieka žiupsnelis druskos.⠀
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Raudonai virtuvei.