½ vidutinio dydžio | baltojo kopūsto |
Kelių | savojinio kopūsto lapų (nebūtina) |
1 didelės | morkos |
1 | svogūno |
Kelių šaukštų | alyvuogių aliejaus |
kepimui | Sviesto |
2 didelių saujų | mėgstamų grybų (voveraičių, baravykų, rudmėsių, pievagrybių) |
1 skiltelės | sutrinto česnako |
Geros saujos | džiovintų baravykų |
žiupsnelis | juodųjų pipirų |
40 g | smulkintų svogūnų laiškų |
Laiškinio česnako arba petražolių (patiekti) | |
SULTINIUI: | |
1 pakuotė | LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių |
šlakelio | aliejaus (kepti) |
žiupsnelis | kalendrų sėklų |
Žiupsnelio | kmynų |
kelių | žirnelių juodųjų ir kvapiųjų pipirų |
Žiupsnelio | prieskoninių žolelių mišinio |
2 | lauro lapų |
1 | svogūno |
žiupsnelio | druskos arba 1 ekologiško sultinio kubelio |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai