Šviežios ančiukų kulšelės, A klasė
Detalus aprašymas
„Lapino puotos“ šviežios ančiukų kulšelės – ypač patrauklus produktas mėgstantiems improvizuoti virtuvėje. Kepant orkaitėje, keptuvėje ar ilgai troškinant padaže atsiskleidžia subtilus sultingos mėsos skonis. Troškintos su raugintais kopūstais arba vyšnių skonio aluje, patiekiamos su kukurūzų koše ar bulvių pyragu kulšelės taps puikiu pagrindiniu šventinio stalo akcentu. Antienos kulšeles taip pat rekomenduojama naudoti gaminant kebabus, įvairias salotas, sriubas, ruošiant sumuštinius. Dėl maistinių savybių antieną vertina ne tik kulinarai, bet ir mitybos specialistai: joje gausu vitamino D, taip pat E, B grupės vitaminų, cinko, seleno, kalio, kalcio.
Suskleisti