200 g | OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus |
2–3 | svogūnų |
2–3 | morkų |
1 saujos | česnako skiltelių + 2 galvų česnako |
340 g | LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos |
Žiupsnelio | KOTANYI malto kumino |
Žiupsnelio | KOTANYI maltos kalendros |
Žiupsnelio | KOTANYI česnakų granulių |
žiupsnelio | KOTANYI druskos ir pipirų mišinio |
Žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska |
500 g | GRALLA ryžių Basmati |
1saujelės | džiovintų abrikosų |
1 saujelės | ožerškio uogų |
750 ml | SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai