Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Mėsainiai su antiena ir figų džemu
ingredientai
340 g Lapino puota ančių kulšelių mėsa
4 mėsainių bandelės
4 šaukštai figų džemo
8 lapeliai čederio sūrio
Marinuotų agurkėlių
Salotų lapų
Druska
Pipirai
kepimui Aliejus

Mėsainiai su antiena ir figų džemu

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  • Antieną (antienos kulšelių mėsą) supjaustome nedidelėmis juostelėmis. Pabarstome druska, pipirais ir apkepame įkaitintame aliejuje. Riebalų perteklių nuvarviname ant popierinio rankšluosčio.
  • Bandeles pašildome iki 180C įkaitintoje orkaitėje ant grotelių (apie 7-9 min.).
  • Konstruojame sumuštinį: dedame du lapelius sūrio, džemą, antieną, tada salotas ir marinuotus agurkėlius. Persmeigiame sumuštinį smeigtuku, kad būtų patogiau valgyti.
  • Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame Valgė Spalvė. 

Atgal į receptų sąrašą