100 g | baltojo ridiko |
100 g | moliūgo |
3–4 šaukštų | JADE BRIDGE ryžių acto |
3–4 šaukštų | DANSUKKER auksaspalvio sirupo |
½ stiklinės | TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens |
1 nedidelės | raudonos aitriosios paprikos |
20 g | imbiero |
2–3 skiltelių | česnako |
1 | mėlynojo svogūno |
1 | obuolio |
500 g | LAPINO PUOTA šviežių ančiukų širdelių |
Žiupsnelio | KOTANYI maltos kalendros |
Žiupsnelio | KOTANYI česnakų granulių |
Žiupsnelio | KOTANYI toskanietiško prieskonių mišinio |
Žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska |
1–2 šaukštų | KĖDAINIŲ KONSERVAI padažo Sweet chilli |
2–3 šaukštų | OBELIŲ moliūgų sėklų ir rapsų aliejaus |
Žiupsnelio | druskos |
2–3 šaukštų | OBELIŲ saulėgrąžų aliejaus |
2–3 saujų | salotų lapų |
1–2 saujų | sultenių |
3–4 šaukštų | KIKKOMAN padažo Poke |
1 saujelės | anakardžių |
1 saujelės | bazilikų lapelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai