500 g | lazanijos lakštų; |
1 kg | antienos kulšelių mėsos LAPINO PUOTA |
2 | morkų |
2 | svogūnų |
2 | saliero stiebų |
4 skiltelių | česnako |
1 | paprikos |
1 l | trintų pomidorų |
0,5 kg | smulkintų pomidorų savo sultyse |
200 g | balto sauso vyno |
Druskos, pipirų, raudonėlio | |
kepimui | Aliejaus |
Tarkuoto fermentinio sūrio | |
Bešamelio padažo | |
Špinatų padažui reikės: | |
50 g | šviežių špinatų |
50 g | sviesto |
1 | svogūno |
2 skiltelių | česnako |
500 g | grietinėlės |
100 g | tarkuoto kietojo sūrio |
100 g | balto sauso vyno |
žiupsnelio | Druskos, pipirų |
Lazanija mūsų šeimoje yra mėgstamas patiekalas, bet kartais norisi paimprovizuoti ir iš naujo atrasti skonius. Šį kartą – lazanija su antiena iš Lapino puota.
Gamyba:
P.S. Bešamelio padažo receptą rasite ankstesniuose receptuose.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė