Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Keptos širdelės su marinuotais kelmučiais
ingredientai
500 g Lapino puotos šviežių ančiukų širdelių
2 nedidelių svogūnų
150 g marinuotų kelmučių
3 marinuotų agurkų
1 v.š. medaus
0,5 a.š. džiovintų krapų
1 a.š. maltų raudonųjų paprikų
žiupsnelis druskos, maltų juodųjų pipirų;

Keptos širdelės su marinuotais kelmučiais

30 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Nuo širdelių nupjaukite "riebaliuką" ir perpjaukite išilgai.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir ant šiek tiek ant stipresnės nei vidutinės kaitros kepkite širdeles ~10 min., arba tol kol gražiai apskrus.
  3. Dėkite žiedais pjaustytus svogūnus, kepkite kol jie suminkštės. Tuomet dėkite marinuotus kelmučius, gabalėliais pjaustytus agurkus, medų, suberkite krapus, papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir pakepkite keletą minučių, kol viskas sušils.
  4. Patiekite su orkaitėje keptomis bulvytėmis ar kitu mėgstamu garnyru.

Skanaus :)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.

Atgal į receptų sąrašą