500 g | Lapino puota antienos kulšelių mėsos |
1 | didelio svogūno |
2 vnt. | morkų |
2 vnt. | saliero stiebų |
1 vnt. | saldžiosios paprikos |
2-3 skiltelių | česnako |
1 | čili paprikos |
1 skardinės | konservuotų raudonųjų pupelių |
2 v.š. | pomidorų pastos |
1 indėlio | konservuotų smulkintų pomidorų |
Druskos, pipirų, raudonėlio, cukraus | |
Aliejaus kepimui | |
Sumuštiniams reikės: | |
2 riekelių | sumuštinių duonos |
2 kiaušinių | marškinėliuose |
Daržovių ir žalumynų papuošimui |
Gaminant tortilijas su antiena liko truputį antienos įdaro, tai kaip ir žadėjau dalinuosi nauju receptu tobuliems pusryčiams! Dar kartą pakartosiu receptą kaip gaminau antienos pagardą.
Gamyba:
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė