1 vidutinio | svogūno |
1 | saliero gumbo |
1 | vidutinės morkos |
250 g | rudųjų pievagrybių |
2–3 šaukštų | BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus |
340 g | BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus |
Žiupsnelio | juodųjų pipirų |
žiupsnelio | prieskonių mišinio su aitriosiomis paprikomis |
6–7 skiltelių | česnako |
1 šaukšto | garstyčių |
250 ml | nealkoholinio baltojo sauso vyno |
400 g | bulvių |
3 | laurų lapų |
750 ml | SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio |
žiupsnelio | druskos |
1 šaukšto | KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažo |
1 saujos | šviežių žalumynų |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai