Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Grybų ir daržovių troškinys su antiena
ingredientai
1 vidutinio svogūno
1 saliero gumbo
1 vidutinės morkos
250 g rudųjų pievagrybių
2–3 šaukštų BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus
340 g BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio juodųjų pipirų
žiupsnelio prieskonių mišinio su aitriosiomis paprikomis
6–7 skiltelių česnako
1 šaukšto garstyčių
250 ml nealkoholinio baltojo sauso vyno
400 g bulvių
3 laurų lapų
750 ml SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio
žiupsnelio druskos
1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažo
1 saujos šviežių žalumynų

Grybų ir daržovių troškinys su antiena

1 val. 30 min.
4-6 asmenims.
Gaminimas
  1. Svogūną supjaustykite kubeliais, saliero gumbą ir morką – vidutiniais gabaliukais, grybus padalinkite per pusę.
  2. Į įkaitintą keptuvę supilkite BIONATURALIS itin gryną alyvuogių aliejų, suberkite svogūnus ir sudėkite LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsą. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis.
  3. Sudėkite česnakų skilteles, garstyčias ir supilkite vyną. Patroškinkite ir masę supilkite į puodą. Dėkite bulves bei laurų lapus.
  4. Kitoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite grybus. Apkepinkite ir suberkite į puodą.
  5. Į troškinį supilkite SUKČIUS natūralų vištienos sultinį, pasūdykite. Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 50 min.
  6. Kepimo pabaigoje supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažą. Išmaišykite.
  7. Antienos troškinį supilkite į dubenį, pagardinkite juodaisiais pipirais.
  8. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą