- Visus ingredientus gerai išminkykite į vientisą tešlą, ši turi nelipti prie rankų.
- Tešlą suspauskite, įdėkite į maišelį ir palikite subręsti 15 minučių.
- Iš tešlos suformuokite 4 tortilijos apskritimus (aš kočiojau tešlą padėjusi ant kepimo popieriaus).
- Kiekvieną apskritimą trumpai apkepkite iš abiejų pusių (po pusę minutės ar minutę). Iškočiotą tortiliją tiesiog dėjau į keptuvę su ant viršaus vis dar esančiu kepimo popieriumi ir jau keptuvėje jį nulupdavau.
- Iškepusias tortilijas, kol susuksite įdarą, laikykite šiltai, ant viršaus uždėjus rankšluostėlį, kad neapdžiūtųAntienos 200 g (man patinka jau nuo kaulų atskirta ančiukų kulšelių mėsa iš „Lapino puotos“).
- Mėsą pasmulkinkite ir iškepkite keptuvėje ant šlakelio ghi sviesto, pagardinusios druska, pipirais, jei mėgstate saldžiosiomis paprikomis.
- Daržoves supjaustykite, dėliokite ant paruoštų tortilijų, ant viršaus dėkite mėsytę ir sūrį, tortiliją susukite ir pašildykite keptuvėje ar griliuje.
Namie patiekalus ruošti raginančios,
Lieknos Bitės