Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Bulviniai blynai su antiena
ingredientai
Blynams reikės:
2 kg nuvalytų bulvių
1 svogūno
2 v.š miltų
2 kiaušinių
Druskos, pipirų
Įdarui reikės:
680 g ančių kulšelių mėsos Lapino puota
2 svogūnų
Kelių skiltelių česnako
Druskos, pipirų, mairūno

Bulviniai blynai su antiena

45 min.
4 asmenims
Gaminimas

O kas nemėgsta bulvinių blynų su mėsa? O jeigu dar tai antiena? Aurimėlis renkasi Lapino puota ančių kulšelių mėsą, kurią sumala, pagardina ir taip  pasiruošia tobulą bulvinių blynų įdarą.

 

Įdaro paruošimas:

Į dubenį sudėti maltą antieną (sumalta antienos kulšelių mėsą), sutarkuotą svogūną, susmulkintą česnaką, įberti druskos, pipirų, mairūno. Viską gerai išmaišyti.

 

Blynų gamyba:

Bulves ir svogūną sutarkuoti, įmušame kiaušinius, sudėti miltus, pagardinti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.

Įkaitinti Grand feu keptuvėles, pilti aliejaus ( Aurimėlis kepė ant žąsies taukų), dėti tarkių, ant jų antienos įdaro ir vėl tarkio. Kepti ant silpnos ugnies kol gražiai apskrus (vieną pusę apie 5min).

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė

Atgal į receptų sąrašą