1 vidutinės | morkos |
1/3 | ilgavaisio agurko |
1/2 | mėlynojo svogūno |
3–4 skiltelių | česnako |
3–4 šaukštelių | KIKKOMAN padažo Ponzu |
1–2 šaukštelių | sezamų sėklų |
2–3 šaukštų | sūdytų žemės riešutų |
2–3 šaukštelių | marinuotų imbierų |
500 g | LAPINO PUOTA šviežių ančiukų širdelių |
Šlakelio | BASSO itin gryno alyvuogių aliejaus |
Žiupsnelio | SANTA MARIA maltų kalendrų |
Žiupsnelio | SANTA MARIA maltų saldžiųjų paprikų |
Žiupsnelio | SANTA MARIA akmens druskos |
Keleto | šviežių kalendrų šakelių |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai