1. Sumaišyti druską, susmulkintas česnako skilteles, kelias čiobrelio šakeles ir rozmarino šakelę ir gerai įtrinti
anties kulšeles. Indą uždengti plėvele ir palikti šaldytuve pasimarinuoti mažiausiai 12 val.
2. Nuo
anties kulšelių gerai nuvalyti visus prieskonius, nusausinti ir sudėti į kepimo indą. Šalia suberti 8 česnako skilteles, kelias šakeles čiobrelio ir rozmarino ir užpilti ištirpdytais anties taukais taip, kad taukai visiškai apsemtų mėsą.
3. Orkaitę įkaitinti iki 120 C ir kepti antieną 2,5 val. Iškeptas anties kulšeles, jei reikia - apskrudinti keptuvėje. Taukus, kuriuose kepė mėsa, galima nukošti per sietelį į stiklainį ir laikyti šaldytuve kepimui.
4. Šviežias šparagines pupeles apvirti ir apkepinti anties taukuose.
5. Patiekti antieną užtenka tik su šparaginėm pupelėm, nes mėsa iškepta taukuose: labai turtinga skoniu ir nesinori prie jos daug ir įvairaus garnyro.