4 vnt. | Lapino puotos antienos kulšelių |
1/3 a.š. | cinamono |
1/3 a.š. | maltų gvazdikėlių |
1/3 a.š. | druskos |
3 šakelės | rozmarino |
pagal poreikį | Šalavijų šakelės |
pagal poreikį | Čiobrelių šakelės |
4 skiltelės | česnako |
1 puodelis | raudonojo vyno |
1 vnt. | svogūnas |
1 vnt. | morka |
1 vnt. | saliero stiebas |
1 vnt. | lauro lapas |
200 ml. | daržovių sultinio |
Žirnelių piurė: | |
400 g | šaldytų žaliųjų žirnelių |
1 v.š. | sviesto |
1 vnt. | svogūnas |
2 skiltelės | česnako |
1/4 | puodelio grietinėlės |
Patiekalas tiks tiek kasdienai, tiek šventei.
Skanaus!
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su Skaniai sveikai!