Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos kepsneliai su rūkyta paprika
ingredientai
680 g Lapino puotos ančių kulšelių mėsos
2 vnt. kriaušių
3 v.š. krakmolo
3 v.š. majonezo
1 a.š. rūkytos paprikos
1 a.š. maltos raudonosios paprikos
0,5 a.š. džiovintų krapų
žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų

Antienos kepsneliai su rūkyta paprika

45 min.
4-6 porcijos
Gaminimas
  1. Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite krakmolą, majonezą, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.
  2. Tuomet dėkite antienos kulšelių mėsą, jei reikia pasmulkinkit (kuo smulkesni gabaliukai, tuo geriau) ir viską išmaišykite.
  3. Palikite pastovėti 10-15 min.
  4. Kepkite norimo dydžio blynelius ant nestiprios ugnies įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.
  5. Patiekite su mėgstamu garnyru.

Skanaus ;)

 

 Už receptą ir nuotraukas dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą