500 g | Lapino puota antienos kepenėlių |
1 didesnio | raudonojo svogūno |
2-3 skiltelių | česnako |
50 g | sviesto |
200ml | raudono vyno |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, keleto gvazdikėlių |
Špinatinei bulvių košei reikia: | |
4 vidutinio dydžio | bulvių |
200 ml | pieno |
50 g | sviesto |
žiupsnelis | Druskos, pipirų, malto muskato |
pagal poreikį | Šviežių arba šaldytų špinatų |
Karamelizuotoms slyvoms reikia: | |
4 didesnių | slyvų |
2v.š. | cukraus |
Šiek tiek | sviesto |
Traškiems svogūnų žiedams reikia: | |
1 didesnio | svogūno |
50 g | miltų |
1 | kiaušinio |
Maltų džiūvėsėlių | |
žiupsnelis | Druskos, pipirų |
kepimui | Aliejaus |
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė