Marinatui: | |
500 g | Lapino puota ančiukų širdelių |
4 v.š. | balzaminio acto |
4 v.š. | alyvuogių aliejaus |
1 a.š. | rozmarino |
1 a.š. | čiobrelių |
3 | lauro lapai |
2 skiltelės | česnako |
Garnyrui: | |
400 g | burokų |
300 g | bulvių |
50 g | sviesto |
žiupsnelis | druska, pipirai |
skiltelė | česnako |
1 a.š. | rozmarino |
sauja | špinatų |
1 | agurkas |
sauja | pomidoriukų |
alyvuogių aliejaus |
Tinkamai pamarinuotos ir iškeptos širdelės skoniu primena aukštos kokybės steiką, nors yra kur kas draugiškesnis piniginei pasirinkimas. Aromatingas širdeles derinau su burokų koše, česnakiniu sviestu ir paprastom salotom. Tikiu, kad išbandę kartosite dar ne kartą!
Gaminam:
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Ko nors skanaus