- Įkaitintoje keptuvėje su DŽIUGAS sviestu be laktozės, apkepinkite LAPINO PUOTA ančiukų kepenėles. Įberkite KOTANYI druskos ir pipirų mišinio, išmaišykite. Įpilkite brendžio ir uždekite.
- Apkepus išimkite kepenėles, sudėkite smulkiai pjaustytas daržoves, čiobrelius ir kepkite apie 10 min. Supilkite vyną, nugarinkite ir sudėkite kepenėles, troškinkite apie 5–7 min.
- Išimkite čiobrelių šakeles, viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki tolygios masės.
- Želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje, kaip nurodyta ant gaminio pakuotės.
- Prikaistuvyje sumaišykite KĖDAINIŲ KONSERVAI mangų džemą, vyną, įspauskite citrinos sulčių ir įtarkuokite citrinos žievelės. Maišydami po truputį pilkite brinkintą želatiną. Atvėsinkite.
- Ančiukų kepenėlių paštetą sudėkite į kelias lėkštes, ant viršaus užpilkite po ½ cm paruoštos želatinos. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
- Patiekite su skrudintomis FAZER RAUGO batono riekelėmis.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai