- Nuo žąsienos filė nuimame odą. Odą supjaustome ir dedame į keptuvę, kepiname kol paleis riebalus. Žąsienos filė supjaustome juostelėmis, beriame druskos, pipirų.
- Kiekvieną juostelę voliojame miltuose ir kepame išlydytuose taukuose. Iškepusią mėsą dedame į puodą, kuriame troškinsime.
- Visas daržoves supjaustome, dedame į tuos riebalus, kuriuose kepė žąsiena. Pakepiname. Pakepusias daržoves dedame ant mėsos, dedame čiobrelio šakelę, pilame raudono vyno, dedame smulkintus konservuotus pomidorus, beriame druskos, pipirų. Uždengiame ir troškiname apie 1 valandą.
- Kai troškinys bus jau paruoštas, išverdame perlinį kuskusą (kaip nurodo gamintojas ant pakuotės), dedame į lėkštę kuskuso, žąsienos „ragu“, pabarstome šviežių kapotų žalumynų.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė