Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Sumuštiniai su žąsienos paštetu
ingredientai
150 g. Lapino puota žąsienos paštetas
4 riekelės Šaltai rūkytos kiaulienos šoninės juostelės
6 riekėlės Mėgstamas batonas
3 vnt. Pievagrybiai (dideli)
1-2 vnt. Konservuoti agurkėliai
Saujelė Mėgstamos salotos
Pagal skonį Druska

Sumuštiniai su žąsienos paštetu

20 min.
6 porcijos
Gaminimas
  1. Šoninės juosteles apskrudinkite gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje ir padėkite ant popierinio virtuvinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.
  2. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir apskrudinkite iš abiejų. Prieš baigiant kepti, užberkite šiek tiek druskos.
  3. Ant paskrudintų batono riekelių užtepkite žąsienos pašteto, dėkite salotos lapelius, agurko, pievagrybių griežinėlius ir pasmulkintos šoninės gabalėlių. Skanaus!

        Dėkojame Oditėlėsblogas.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą