Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ŽĄSIENA /
Rytietiško skonio žąsienos krūtinėlė
ingredientai
550 g.
Lapino puota švž. žąsienos filė su oda
2 v.š.
Kalėdinių prieskonių mišinys
2 v.š.
Sojų padažas
2 v.š.
Medus
1 v.š.
Balzamo actas
1 maišelis
Šaldytos šparaginės pupelės
Pagal skonį
Kepinti migdolai
Rytietiško skonio žąsienos krūtinėlė
60 min.
2 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Krūtinėlę įtrinkite prieskoniais ir kepkite keptuvėje oda į apačią.
Kai riebalai ištekės, nupilkite juos. Į keptuvę supilkite sojų padažą, medų ir balzamo actą.
Apkepkite mėsą iš abiejų pusių. Leiskite medui karamelizuotis.
Ši mėsa puikiai tiks su garuose virtomis šparaginėmis pupelėmis, paskanintomis alyvuogių aliejumi, balzamo actu ir skrudintais riešutais.
Pateikdami galite pabarstyti sezamų sėklomis. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą