Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ŽĄSIENA /
Prancūziškas žąsienos "Lapino puotos" paštetas
ingredientai
150 g.
Lapino puota žąsienos paštetas
2-3 vnt.
Braškės
1 vnt.
Kiviai
10 vnt.
Sūrus krekeriai
Prancūziškas žąsienos "Lapino puotos" paštetas
10 min.
3 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Ant krekerio uždėkite nusausintą griežinėlį kivio, užtepkite žąsienos pašteto ir ant jo viršaus pabarstykite saldžių braškių.
Tobulas derinys rūkštoko kivio su šiek tiek karstelėjusiu paštetu ir saldžiomis braškėmis. Išbandykite, tikrai nenusivilsite!
Atgal į receptų sąrašą