- Žąsieną įtrinkite druska, pipirais, užpilkite šlakeliu aliejaus ir dėkite marinuotis per naktį.
- Gerai įkaitinkite sausą keptuvę ir dėkite mėsą ant jos taip, kad oda liestųsi su keptuve. Kepkite nejudindami 5 min., tada apverskite ir vėl kepkite 5 min.
- Kitoje keptuvėje pasiruoškite padažą: į 150 ml vandens supilkite 1,5 v. š. sojos padažo, medų, šiek tiek druskos pagal skonį, lauro lapą, pipirų žirnelių ir padažą užvirinkite, į jį perkelkite žąsieną, uždenkite dangčiu, patroškinkite 30 min.
- Į keptuvę šalia mėsos sudėkite griežinėliais pjaustytas daržoves, spanguoles ir dar patroškinkite 7 min. Skanaus!
Dėkojame Lieknos bitės už receptą!