Pradžia /  RECEPTAI  /  ŽĄSIENA  / 
Greita alaus duona su žąsienos paštetu
ingredientai
150 g. Lapino puota žąsienos paštetas
Pagal poreikį Serbentų ar kitas mėgstamas džemas
Pagal poreikį Lengvai saldintos braškės ar kitos uogos
Duonai:
500 g. Kvietiniai miltai
3 a.š. Kepimo milteliai
1 v.š. Cukrus
1 a.š. Druska
1 v.š. Kmynai
350 ml. Alus (geriausia šviesus)
100 g. Sviestas

Greita alaus duona su žąsienos paštetu

50 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Duonai visus produktus, išskyrus sviestą, gerai sumaišome tarpusavyje.
  2. Pusę ištirpinto sviesto supilame į pailgą kepimo formelę, sukrečiame paruoštą tešlą, tolygiai paskirstome. Ant viršaus supilame likusį sviestą.
  3. Duoną kepame įkaitintoje 180 laipsnių karščio orkaitėje apie 40 minučių, kol apskrus.
  4. Iškepusią duona atvėsiname ir patiekiame su paštetu bei džemu ar šviežiomis uogomis. Skanaus!

         Dėkojame SigitaCooks už receptą!

Atgal į receptų sąrašą