700 g | Lapino puota švž. smulkinta vištiena |
4 vnt. | pomidorai |
1 vnt. | ilgavaisis agurkas |
mėgiamų | salotų |
250 g | tarkuoto sūrio |
2 pakeliai | Santa Maria prieskonių mišinys |
12 vnt. | Tako papalotėlių |
mėgiamo | padažo |
Į keptuvę įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsą.
Kepkite apie 15 min. suberkite tako prieskonių mišinį ir dar pakepkite apie 10 min.
Kol kepa mėsa susipjaustykite salotas, agurkus ir pomidorus, padarykite salotų mixą.
Sudėkite taco paplotėlius ant skardos.
Į paplotėlius dėkite salotų mixą , pakepintą mėsą, mėgiamą padažą ir apibastykite sūriu.
Į įkaitintą orkaitę sudėkite visus paruoštus paplotėlius ir kepkite apie 10 min, kol sūris išsilydys.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!