500 g | Lapino puota švž. smulkinta vištiena |
1 vnt. | kiaušinis |
4 v.š. | miltų |
žiupsnelis | druskos |
200 ml | virtų grybų |
100 ml | grietinėlės |
1 v.š. | sviesto |
saujelė | krapų |
200 ml | vandens |
1 vnt. | morka |
1 vnt. | svogūnas |
Į vištieną įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druską ir pipirus. Suformuokite mažus kukuliukus ir apkepkite keptuvėje. Į troškintuvą įdėkite grybus, kukuliukus, smulkintą svogūną, tarkuotą šiaudeliais morką. Įpilkite grietinėlę, vandenį, dėkite sviestą. Viską gerai išmaišykite ir dar patroškiname apie 20 min. pagardinkite druska, smulkintais krapais ir prieskoniais „Sviestelis“.