700 g | Lapino puota švž. smulkinta vištiena (galima naudoti smuklintą triušieną) |
8 vnt. | kvietiniai tortilijų laiveliai |
100 g | vyšninių pomidorų |
150 g | tarkuoto sūrio |
saujelė | porų daigų |
saujelė | žirnių daigų |
žiupsnelis | druskos ir pipirų |
šlakelis | aliejaus |
mėgiamo padažo | mes naudojome saslsą |
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir įdedame smulkintą vištieną, kepame apie 15 min.
Į tortilijų laivelius sudėkite smulkintą pakepintą vištieną,(galite naudoti smulkintą triušieną) apibarstykite sūriu.
Į įkaitintą orkaitę sudėkite laivelius ir kepkite dar apie 10 min.
Išimkite iš orkaitės ant viršaus dėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidorus ir žalumynus.
Skanių akimirkų linki UAB "Baltic Larus" kolektyvas!