2 | svogūnų |
4 skiltelių | česnako |
1 | saliero stiebo |
60 g | šviežios lašišos |
200 g | LAPINO PUOTOS triušienos juosmeninės dalies filė |
1 saujos | bazilikų |
1 saujos | petražolių |
4 šakelių | rozmarino |
4 šakelių | čiobrelio |
2 | laurų lapų |
7 šaukštų | BORGES alyvuogių aliejaus Extra Virgin |
300 g | jūrų gėrybių (midijų, kalmarų, mažų aštunkojų, krevečių) |
30 g | itališkos vytintos dešros Nduja di Spilinga |
keleto | KOTANYI kalendros grūdelių |
2 | NATUR COMPAGNIE ekologiško sultinio kubelio su Provanso žolelėmis |
1 | NATUR COMPAGNIE ekologiško sultinio kubelio su daržovėmis |
1 l | karšto vandens |
žiupsnelio | KOTANYI aitriųjų paprikų su druska |
80 g | konservuotų pomidorų be odelių |
2 | KOTANYI cinamono lazdelių |
žiupsnelio | tarkuotos citrinos žievelės |
ALFO PATARIMAI:
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai