Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
ŽALI MAKARONAI SU TRIUŠIENA
ingredientai
250 g Lapino puotos triušienos mėsos juostelių
žiupsnelis Druskos, pipirų, žolelinių prieskonių
Alyvuogių aliejaus
Didelės saujos špinatų
v.š. graikiško jogurto
Nedidelės saujos mėgstamų riešutų
2 v.š. avinžirnių
2 v.š. šaldytų žirnelių
Dviejų didelių saujų tarkuoto sūrio
160 g mėgstamų makaronų

ŽALI MAKARONAI SU TRIUŠIENA

45 min.
2 asmenims
Gaminimas

Makaronus verdame taip, kaip norodyta ant pakuotės;

  1. Mėsos juosteles supjaustome gabalėliais, gardiname druska, pipirais, žolelėmis, šlakeliu aliejaus, viską gerai išmaišome ir 7-8min. kepame keptuvėje ant vidutinės kaitros;
  2. Baigiant kepti mėsai, suberiame avinžirnius ir žirnelius ir dar keltą minučių pakepiname;
  3. Paruošiame padažą: graikišką jogurtą, riešutus, špinatus, saują tarkuoto sūrio ir šlakelį vandens nuo makaronų sutriname blenderiu;
  4. Mėsą, daržoves, išvirtus makaronus ir padažą sumaišome kartu ir serviruojame pagardindami šviežiais pipirais, petražolėmis ir dar šiek tiek tarkuoto sūrio.

 

Skanaus!

 

Už reeptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS.

 

Atgal į receptų sąrašą