250 g | LAPINO PUOTA smulkintos triušienos |
1 | didelio raudonojo svogūno |
6 skiltelių | česnako |
4 | džiovintų abrikosų |
8-10 | rudųjų pievagrybių |
3–4 šakelių | čiobrelio |
4 rutuliukų | picos tešlos |
pagal poreikį | Trintų pomidorų padažo |
žiupsnelis | Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų |
200 g | mocarelos |
1 pakelio | sojų faršo |
5 kalamata | alyvuogių su kauliukais |
1–2 šakelių | šviežio rozmarino |
80 g | parmezano |
50 g | fermentinio sūrio |
šlakelio | alyvuogių aliejaus |
Svogūną perpjaukite per pusę, nulupkite ir supjaustykite vieną pusę pusžiedžiais, o kitą – skiltelėmis. Česnaką stambiai pakapokite. Abrikosus supjaustykite juostelėmis. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, nuskabykite čiobrelių lapelius.
Receptas sukurtas bendradarbiaujant su VMG komanda.