800 ml | vandens |
2 skiltelių | česnako |
4 | kardamono ankščių |
1 | nykščio dydžio imbiero gabaliuko |
1 | aitriosios paprikos |
1 | NATUR COMPAGNIE ekologiško vištienos sultinio kubelio |
3 | žvaigždinių anyžių |
4-5 | gvazdikėlių |
2 | svogūnų laiškų |
1 | vidutinio saliero |
1 | saujos Enoki grybų |
250 g | g LAPINO PUOTOS šviežios triušienos mėsos troškinti, kepti |
4–5 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
2–3 šaukštų | sojų padažo |
1 šaukštelio | malto cinamono arba lazdelės |
1 šaukšto | ryžių acto |
1 šaukšto | žuvies padažo |
200 g | ryžių makaronų |
2 saujų | špinatų |
150 ml | GREENFIELD juodosios arbatos Earl Grey Fantasy |
1 saujos | sojų daigų |
1 saujos | marinuotų midijų |
mėgstamų | prieskoninių žolelių (mėtų, kalendrų, bazilikų) |
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui VMG komandai