2x200 g | LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies file |
4 v.š. | bolivinės balandos |
150 g | brokolių žiedynų |
100 g | morkų |
1/4 | paprikos |
6 | vyšninių pomidorų |
2 a.š. | morkų pesto |
¼ a.š. | kumino |
¼ a.š. | itališkų žolelių prieskonių |
50 g | ožkų sūrio |
Sultiniui: | |
200 ml | vandens |
1 v.š. | morkų pesto |
1 a.š. | svogūnų pesto |
Salotoms: | |
1/2 | sviestinio moliūgo |
50 g | skrudintų lukštentų kanapių sėklų |
2 v.š. | alyvuogių aliejaus |
žiupsnelis | smulkinto laiškinio česnako |
Itališkų žolelių prieskonių |
P.S. Pasigendate druskos, pipirų? Man jų nereikia, o Jūs gardinkite pagal savo skonį.
Gardūs linkėjimai nuo Rūtos iš "Lapino puota" virtuvės.
„Lapino puota“ – gudriems gurmanams!