Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Vieno metro karštas sumuštinis
ingredientai
70 g marinuotų paprikų
4 SPILVA marinuotų agurkų
1 nedidelio mėlynojo svogūno
1/44 mango
200 g LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
1 bagetės
6 šaukštų SUSLAVIČIUS padažo Majonezas ir kečupas
120 g GERMANTAS puskiečio sūrio Tilsit
150 g DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai
125 g mocarelos
80 g chorizo dešros
1 šaukštelio sezamų
Keleto šviežių kalendrų šakelių

Vieno metro karštas sumuštinis

15 min.
4 asmenims
Gaminimas

          Kubeliais supjaustykite SPILVA marinuotas paprikas, SPILVA marinuotus agurkus, svogūną ir mangą.

  1. Gabaliukais supjaustykite LAPINO PUOTA triušienos mėsos juosteles, dėkite kepti į įkaitintą keptuvę su aliejumi, suberkite česnaką, KOTANYI druskos ir pipirų mišinį. Išmaišykite.
  2. Bagetę perpjaukite išilgai pusiau, patepkite SUSLAVIČIUS padažu „Majonezas ir kečupas“, berkite tarkuoto GERMANTAS sūrio „Tilsit“. Ant sumuštinio sudėkite iškeptą triušieną, marinuotus agurkus, paprikas ir mangą. Apibarstykite DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišiniu picai, dėkite mocarelos sūrį.
  3. Susmulkinkite chorizo dešrą, sumaišykite su svogūnu, alyvuogių aliejumi ir suberkite ant bagetės.
  4. Kepkite įkaitintoje 190 °C orkaitėje apie 7 min.
  5. Iškeptus sumuštinius pagardinkite padažu, puoškite sezamais ir šviežiomis kalendromis.

 

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą