70 g | marinuotų paprikų |
4 | SPILVA marinuotų agurkų |
1 nedidelio | mėlynojo svogūno |
1/44 | mango |
200 g | LAPINO PUOTA triušienos mėsos juostelių |
2–3 šaukštų | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelių | česnako |
Žiupsnelio | KOTANYI druskos ir pipirų mišinio |
1 | bagetės |
6 šaukštų | SUSLAVIČIUS padažo Majonezas ir kečupas |
120 g | GERMANTAS puskiečio sūrio Tilsit |
150 g | DŽIUGAS tarkuotų sūrių mišinio picai |
125 g | mocarelos |
80 g | chorizo dešros |
1 šaukštelio | sezamų |
Keleto | šviežių kalendrų šakelių |
Kubeliais supjaustykite SPILVA marinuotas paprikas, SPILVA marinuotus agurkus, svogūną ir mangą.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai