Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Vasariškas ir gaivus tabulė
ingredientai
1 didelio ryšelio įvairių prieskoninių žolelių (kalendrų, mėtų, laiškinių česnakų, peletrūnų)
2-3 trumpavaisių agurkų
200 g virtų bolivinių balandų
1 citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės
250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)
1 šaukštelio prieskonių mišinio vištienai
50 ml itin gryno alyvuogių aliejaus
2 šaukštų granatų sirupo
400 g braškių
žiupsnelio druskos
žiupsnelio juodųjų pipirų

Vasariškas ir gaivus tabulė

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Žalumynus ir agurkus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su bolivinėmis balandomis ir citrinos sultimis.
  2. LAPINO PUOTA šviežią triušienos mėsą (troškinti, kepti) apibarstykite prieskonių mišiniu vištienai, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite keptuvėje.
  3. Padažui sumaišykite granatų padažą, druską, pipirus, žiupsnį tarkuotos citrinos žievelės, supilkite aliejų. Braškes supjaustykite riekelėmis.
  4. Sumaišykite salotas su padažu, dėliokite lėkštėje su braškėmis ir kepta mėsa. Užberkite mėgstamų žalumynų.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

Atgal į receptų sąrašą