Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Troškinti triušio kumpeliai su bulvėmis ir kopūstais
ingredientai
350 g Lapino puotos užpakaliniai triušienos kumpeliai
2 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
3 skiltelės česnako
1 v.š. miltų
1/4 baltagūžio kopūsto
5 vnt. bulvės
šlakelis aliejaus
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
100 ml grietinėlės
300 ml vandens
1 a.š. džiovinto raudonėlio
1 ryšulėlis žalumynų

Troškinti triušio kumpeliai su bulvėmis ir kopūstais

45 min.
2 porcijos
Gaminimas

Triušio kumpelius pabarstome druska, pipirais, raudonėliu. Apvoliojame miltuose ir apkepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Supilame vandenį ir patroškiname (tarsi paverdame apie 20 min). daržoves nulupame. Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas griežinėliais, kopūstą ruoželiais, bulves padaliname į kelias dalis. Daržoves verčiame į troškintuvą, pas triušio kumpelius. Uždengiame dangčiu ir patroškiname dar apie 30 min Pagardiname druska, supilame grietinėlę. Pakaitiname viską dar pora min. Suberiame smulkintus žalumynus.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą