Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Troškinti triušienos kumpeliai
ingredientai
600 g. Lapino puota švž. triušienos priekiniai kumpeliai
3 vnt. Morkos
2 skiltelės Česnakas
50 g. Špinatai
50 g. Burokėlių lapai
5 vnt. Bulvės
50 g. Sviestas
2 šakelės Rozmarinas
Sauja Petražolės
2 vnt. Kvapnieji pipirai
Pagal skonį Druska ir pipirai

Troškinti triušienos kumpeliai

90 min.
4 porcijos
Gaminimas

1. Į greitpuodį sudėkite pjaustytas morkas, česnaką, petražoles, rozmariną, kvapnų pipirą.

2. Tuomet įdėkite triušienos kumpelius, užberkite druskos, juodo pipiro, sumeskite špinatus, burokėlių lapus, sviestą ir užpilkite 1 litru vandens.

3. Kumpelius troškinkite apie 1 valandą. Tuomet iš puodo išimkite mėsą, kvapnaus pipiro žirnelius ir rozmarino kotelius, nupilkite apie 200 ml skysčio ir įdėję virtas bulves viską susmulkinkite iki piure masės. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą