600 g. | Lapino puota švž. triušienos priekiniai kumpeliai |
3 vnt. | Morkos |
2 skiltelės | Česnakas |
50 g. | Špinatai |
50 g. | Burokėlių lapai |
5 vnt. | Bulvės |
50 g. | Sviestas |
2 šakelės | Rozmarinas |
Sauja | Petražolės |
2 vnt. | Kvapnieji pipirai |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Į greitpuodį sudėkite pjaustytas morkas, česnaką, petražoles, rozmariną, kvapnų pipirą.
2. Tuomet įdėkite triušienos kumpelius, užberkite druskos, juodo pipiro, sumeskite špinatus, burokėlių lapus, sviestą ir užpilkite 1 litru vandens.
3. Kumpelius troškinkite apie 1 valandą. Tuomet iš puodo išimkite mėsą, kvapnaus pipiro žirnelius ir rozmarino kotelius, nupilkite apie 200 ml skysčio ir įdėję virtas bulves viską susmulkinkite iki piure masės. Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!