1. Įkaitinkite keptuvę/troškintuvą su trupučiu aliejaus, apkepinkite triušieną iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Išimkite į lėkštelę.
2. Į tą pačią keptuvę suberkite pužiedžiais pjaustytus svogūnus, griežinėliais pjaustytus česnakus ir toliau kepkite maišydami.
3. Akepintus triušienos kumpelius apvyniokite šoninės juostelėmis.
4.Kai svogūnai suminkštės, supilkite vyną. Sudėkite atgal į troškintuvą triušieną, suberkite saulėje džiovintus pomidorus, įberkite Provanso žolelių, druskos ir pipirų, įmeskite lauro lapų.
Uždenkite ir troškinkite apie 40min.
4.Pačioje pabaigoje įpilkite šlakelį konjako ir patroškinę dar porą minučių išjunkite ugnį.
5. Tiekite su lengvomis salotomis arba kitu mėgstamu garnyru.
Nuo užkandžio iki deserto.