Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
ingredientai
1,5 kg. Lapino puota švž. triušis
2 vnt. Morkos
3 vnt. Svogūnai
Pagal skonį Citrininiai pipirai
Pagal skonį Druska
Gabalėlis Sviestas

Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis

120 min. + marinavimas
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palikite dviems valandoms marinuotis.
  2. Keptuvėje ištirpintame svieste pakepinkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska.
  3. Keptuvėje (kitoje), ištirpinus sviestą, apkepkite triušio gabalėlius.
  4. Apkeptą triušieną sudėkite į puodą, suberkite apkepintas morkas ir svogūnus, užpilkite virintu vandeniu ir troškinkite, kol mėsa suminkštės. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!

 

Atgal į receptų sąrašą