Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ TRIUŠIENA /
Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
ingredientai
1,5 kg.
Lapino puota švž. triušis
2 vnt.
Morkos
3 vnt.
Svogūnai
Pagal skonį
Citrininiai pipirai
Pagal skonį
Druska
Gabalėlis
Sviestas
Troškinta triušiena su svogūnais ir morkomis
120 min. + marinavimas
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palikite dviems valandoms marinuotis.
Keptuvėje ištirpintame svieste pakepinkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, pagardinkite pipirais ir druska.
Keptuvėje (kitoje), ištirpinus sviestą, apkepkite triušio gabalėlius.
Apkeptą triušieną sudėkite į puodą, suberkite apkepintas morkas ir svogūnus, užpilkite virintu vandeniu ir troškinkite, kol mėsa suminkštės. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą