Pradžia /  RECEPTAI  /  TRIUŠIENA  / 
Troškinta triušiena su kopūstais
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. triušienos užpakaliniai kumpeliai
500 g. Rauginti kopūstai
1 vnt. Morka
2 vnt. Svogūnai
2-3 vnt. Bulvės
1 a.š. Pomidorų pasta
1 a.š. Rūkyta paprika
Pagal skonį Druska ir pipirai

Troškinta triušiena su kopūstais

60 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Kumpelius paskaninkite paprika, druska ir juodu pipiru.

2. Apkepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių ir kumpelius perdėkite į kepimo skardą.

3. Keptuvėje apkepinkite tarkuotas morkas ir pasmulkintus svogūnus, sudėkite raugintus kopūstus bei pomidorų pastą. Išmaišykite ir dėkite į skardą ant triušienos.

4. Įpilkite pusę stiklinės vandens ir kepkite 20 minučių 220 C orkaitėje. Tuomet uždenkite folija ir kepkite dar 20 minučių.

5. Patiekite su virtomis bulvėmis. Skanaus!

Dėkojame GaminkPats už receptą!

Atgal į receptų sąrašą