Triušienos priekinių kumpelių | |
Morkos | |
Saliero stiebų | |
Svogūno | |
Paprikos | |
Česnako | |
Bulvių | |
Čiobrelio, druskos (naudojau adygea), pipirų, kmynų, lauro lapelių; | |
Grietinėlės, dižono garstyčių. |
Labai kvapnus, skanus, sotus ir nesudėtingai pagaminamas patiekalas. Jam rinkausi savo bičiulių Lapino puota triušienos priekinius kumpelius.
Gamyba:
Pirmiausiai sumarinuojame triušieną. Beriame adygea druskos, pipirų, kmynų, truputį smulkinto
česnako, užpilame truputį aliejaus ir gerai išmaišome. Aš marinavau parą laiko.
Tada į troškintuvą pilame šlakelį aliejaus, dedame truputį čiobrelio ir apkepiname triušieną. Ją
išimame ir tada apkepiname smulkintas daržoves. Tada sudedame triušieną, užpilame grietinėlės
(1l) ir dižono garstyčių (2 v.š.) mišiniu. Troškiname orkaitėje apie 2val 170 laipsnių karštyje.
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė